ADATVÉDELEM


Adatvédelmi nyilatkozat:

Személyes és cég adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során:
- az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel,
- megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes és céges adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk.

Adatvédelmi irányelvek:

Tájékoztatjuk, hogy a honlap látogatása során az Ön számítógépének IP címét és a böngésző szoftvertől függő egyes adatait a honlapra vonatkozó kéréseket kiszolgáló informatikai rendszer látogatottsági statisztikák készítése és a rosszindulatú informatikai támadások vagy próbálkozások beazonosítása végett gyűjti és tárolja.
A Webtransport kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.
A Webtransport kijelenti, hogy a rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.
A Webtransport az Ön által megadott adatok közül az Ön személyére, adataira, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást a jogszabályok által eloírt titokként kezel.
A hivatkozott jogszabályokban meghatározott eseteken túl, harmadik félnek történő adattovábbításra nem kerül sor.

Szerver háttér:

Sávszélesség: 100 Mbit/s
Szünetmentes tápellátás
Garantált üzemidő: 99.5%
Három meghajtós tükrözött RAID tömb a maximális adatbiztonságért
Teherautó